Grote Beer  Licht en Ontwerp   |   Doesburg    |   06-53467045   |   info@grotebeerlichtenontwerp.nl                                              

Over Grote Beer

eddy Op 26 mei 2012 zijn de deuren van de werkplaats van Grote Beer Licht en Ontwerp geopend.

In een monumentaal pand aan de Ooipoortstraat 3 in Doesburg ontwerpt en maakt Eddy Berentsen verlichting voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Met een eigentijdse en eigenzinnige visie op ontwerp en materiaalgebruik worden lampen gemaakt uit staal en glas op de exacte maat, kleur, samenstelling en uitvoering, zoals je als klant dit wenst. De metalen constructies kunnen worden verfraaid met ornamenten uit blank of gekleurd glas (wild gebroken of facet geslepen) of met stukken gesteente uit o.a. Brazilië, Colombia, Japan of Indonesië. Heb je andere ideeën? Vertel het mij en ik kom met een ontwerp. Je koopt dus altijd een uniek exemplaar, geheel naar je wensen samengesteld en exact passend in je interieur.

Lampen hangen veelal boven tafels. Daarom biedt Grote Beer Licht en Ontwerp het unieke concept dat bij de lamp ook de juiste tafel door jou als klant kan worden samengesteld.

Kies het soort hout, de kleur, de afwerking en het onderstel uit staal, bepaal de afmetingen en je unieke meubelstuk zal je interieur verrijken.

Kijk vooral ook naar het prachtige tafelblad, gemaakt van oude vloerdelen uit Franse treinwagons van rond 1910. Leg dit op een exclusief op de Doesburgse ijzergieterij gegoten pootstel en je hebt een schitterende tafel die geen gelijke kent.

Publicaties: